2e Kerstshow - Dit weekend!

http://www.dutchcardetailing.nl/
Gebruikersavatar
ChrisG60
Adverteerder
Adverteerder
Posts: 965
Lid sinds: 10 Apr 2006
Locatie: Rekken

2e Kerstshow - Dit weekend!

Berichtdoor ChrisG60 » 22 dec 2017 18:42

De 2e Kerstshow van DCD & Friends

Vorig jaar was het een succes en daarom heb ik meteen besloten dat het een blijvertje gaat worden: de Kerstshow. Veel autoliefhebbers zitten voor de Kerst thuis en vervelen zich, moeten mee naar familie of nog erger: IKEA. Daarom: de Kerstshow!

Zaterdag 23 december (van 10:00 - 21:00 uur) en Zondag 24 december (van 10:00 - 17:00 uur) is de Detailschuur weer gezellig aangekleed, branden de kerstlichtjes en staat de zelfgemaakt curryworst weer lekker te pruttelen. Iedereen die zin heeft is van harte welkom. Wat is er te doen:

- Kijkdan.nl staat met een stand vol met allerlei goodies zoals bijv. sleutelhangers, bordjes, t-shirt en meer. Voor het hele assortiment kijk je op: www.kijkdan.nl

- JPS - Works of Art zet weer een aantal velgen neer, zodat je een idee krijgt wat er allemaal mogelijk is met jou velgen. Arjan kan schades repareren, spuiten, verdichten en polijsten. Nu al nieuwsgierig, kijk dan op zijn fb-pagina

- Yves Tanke van Tanke Taxaties zal aanwezig zijn. Tanke Taxaties & Car Consultancy is hét adres voor (schade)taxatie, zoekopdrachten, (invoer)advies en betrouwbare bemiddeling.

- Frank Preuter van Deurslotreparatie.nl is aanwezig, hij weet alles m.b.t. deursloten van VAG voertuigen. Zelfs de dealer klopt bij hem aan als er problemen met sloten zijn.

- Detailschuur.nl. Uiteraard is de shop gewoon open. Dus heb je poetsspullen nodig, dan is dit het moment om zo voor het einde van het jaar nog je slag te slaan. Je hoeft niet om korting te vragen, die krijg je gewoon!

De DCD Kerstshow, gewoon even helemaal iets anders dan al die andere Kerstmarkten. Je moet het gewoon meegemaakt hebben. Vorig jaar was het een gewoon een mini-meeting met veel car-talk en geouwehoer :D

Hier vind je het facebookevenement

Wij zorgen voor Curryworst en een natje (koffie/thee/fris of een sappie ;) )
Smartwax, Chemical Guys, Great-Lion & BD Clean koop je bij:

..::WWW.DETAILSCHUUR.NL::..

 Terug naar “Dutch Car Detailing”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten