Pagina 1 van 1

Alle VAG welkom op GTI Originals & More, 15-9-2019

Geplaatst: 01 aug 2019 13:04
door eventor
Afbeelding

De GTI Club Holland organiseert voor het vierde achtereenvolgende jaar het event voor GTI-fans uit binnen- en buitenland. We verwachten dat vele honderden bezitters van de Golf GTI, de RallyeGolf, Golf III VR6, Golf IV V6 4Motion en Golf R(32) zondag 15 september ‘19 hun fris gepoetste bolide meenemen naar ‘GTI Originals & More’ bij Heron Auto in Purmerend.

Het event is niet alleen bestemd voor fans van de GTI. Wij nodigen ook liefhebbers van andere merken uit die bij de Volkswagen Group behoren, zoals VW, Audi, SEAT en ŠKODA.

‘GTI Originals & More’ is uitgegroeid tot een event waar eigenaren van de Golf GTI ieder jaar opnieuw naar uit kijken. In navolging van de events ‘GTI 40 years of fun’ in 2016, ‘GTI Performance & More’ in 2017 en ‘GTI Originals & More’ in 2018 kiezen wij als GTI Club Holland er opnieuw voor om zowel originele als getunede auto’s in Purmerend te ontvangen. Wat ons betreft zal ook de vierde editie weer een groot kijk- en praatspektakel zijn waar de hot hatch uit Wolfsburg en al zijn derivaten in het middelpunt staat. “Maar ook de sportieve varianten van de merken die onder de paraplu van de Volkswagen Group vallen, nodigen we van harte uit, dit is namelijk een mega Volkswagen Group-friendly event.”

Na het succes van de 2018 editie van GTI Originals & More staan dus op zondag 15 september a.s. opnieuw de terreinen en directe omgeving van de mega vestiging van Heron Auto (off. dealer van VW, Audi, Seat en Skoda) in Purmerend in het teken van dit mega VAG friendly event.

Het ‘More’ in GTI’s Orginals & More slaat op dat alle VAG welkom is, dus niet alleen GTI’s :tu:

Alles draait tijdens GTI Originals & More om VAG performance en tuning maar ook om originaliteit!

* Diverse standhouders
* VIP area
* Live DJ
* Foodcorner
* Best of show (publiek bepaalt)
* VAG parking
* Showrooms Heron Auto geopend
* ...

De entree bedraagt € 5,- p.p.
Pinnen is mogelijk!
Terrein open vanaf 11 uur.
Kinderen t/m 12 jaar gratis. Honden, mits aangelijnd, zijn toegestaan.
Gratis parkeren.

De terreinen zullen worden opgedeeld in:

VAG parking:
Alle VAG kan ook dit jaar weer bij elkaar staan! Plaatsen vooraf reserveren is helaas niet mogelijk, ook niet voor clubs. Gewoon tegelijk arriveren op de locatie dus. Vol=vol!

VIP area:
VAG auto’s welke voldoen aan het thema zullen wij voor onze VIP area via onze facebook pagina medio augustus gaan selecteren.

Club area GTI Club Holland:
Leden van de GTI Club Holland parkeren uiteraard ook dit jaar weer op hun eigen GTI Club area en hebben een gratis entree (op vertoon van geldige clubpas).

Overig:
Niet VAG parkeert buiten het evenementen terrein op het parkeerterrein van Sligro ‘De Kweker’.


De showrooms van Heron Auto (VW, Audi, Seat, Skoda) zijn tijdens GTI Originals & More ook geopend!

See ya!
crew GTI Club Holland

Laat even dat je komt:
https://www.facebook.com/events/738513549827959/

http://www.gticlub-holland.nl

#gtiorigmore2019