dynamo vervangen

Problemen met Golf I, II, III, Jetta & Vento

dynamo vervangen

Berichtdoor schapekop » 21-dec-08, 10:46

hoi ik heb een golf 3 cabrio en stond met een lege accu dus denk me accu is dood
andere accu dr op gedan en die was na 2 dagen ok dood.., :|

dus nou heb ik een andere dynamo gehaald in de hoop dat ie dan weer bij laait..,

maar nu zit ik met het probleem dat ik die aandrijf riem van de dynamo dr niet meer op krijg...,

is hier een truukje voor.., :???:

groetjes max
Avatar gebruiker
schapekop
VWF nieuweling
VWF nieuweling
 
Berichten: 61
Sinds: 04-May-08

Word VWForum Supporter en surf een jaar bannervrij




Berichtdoor willie » 21-dec-08, 11:12

onder je dynamo zit een veer
die drukt je dynamo omhoog
dus bout los,dynamo naar beneden drukken bout vast
riem erom en bout los,staat ie gelijk op spanning
bedenk goed,wat je met je laatste vw doet....
Avatar gebruiker
willie
VWF Amateur
VWF Amateur
 
Berichten: 739
Sinds: 22-Apr-06
Plaats: zoetermeer

Berichtdoor pigeon » 21-dec-08, 11:17

oh ter aanvulling, met de hand ietsie strakker aandrukken, dus iets verder dan de veer hem zou aandrukken. Wil gebeuren dat met nat weer zoals nu, de veer niet genoeg spanning levert, succes!
Avatar gebruiker
pigeon
VWF Rookie
VWF Rookie
 
Berichten: 360
Sinds: 04-Oct-06

Berichtdoor schapekop » 21-dec-08, 11:24

als ik hem helemaal in druk krijg de riem er niet omheen..., t is net dat op staande randje waar ie niet over heen wil.., maar al trek ik uit alle magt hij wil er niet over heen
Avatar gebruiker
schapekop
VWF nieuweling
VWF nieuweling
 
Berichten: 61
Sinds: 04-May-08

Berichtdoor willie » 21-dec-08, 11:28

je moet echt je dynamo ff goed naar beneden drukken,kost wat kracht
bedenk goed,wat je met je laatste vw doet....
Avatar gebruiker
willie
VWF Amateur
VWF Amateur
 
Berichten: 739
Sinds: 22-Apr-06
Plaats: zoetermeer

Berichtdoor willie » 21-dec-08, 11:29

als je m wel een klein stukje er omheen krijgt zet dan een dop op je krukas en draai m er omheen.
bedenk goed,wat je met je laatste vw doet....
Avatar gebruiker
willie
VWF Amateur
VWF Amateur
 
Berichten: 739
Sinds: 22-Apr-06
Plaats: zoetermeer

Berichtdoor willie » 21-dec-08, 11:31

hij komt er uiteindelijk ook vanaf he
poelie van de dynamo toch wel even groot als de oude he :-)
bedenk goed,wat je met je laatste vw doet....
Avatar gebruiker
willie
VWF Amateur
VWF Amateur
 
Berichten: 739
Sinds: 22-Apr-06
Plaats: zoetermeer

Berichtdoor schapekop » 21-dec-08, 11:31

bedankt willie daar heb ik wat aan ga t gelijk proberen
Avatar gebruiker
schapekop
VWF nieuweling
VWF nieuweling
 
Berichten: 61
Sinds: 04-May-08

Berichtdoor willie » 21-dec-08, 11:35

je kan m ook in zijn vijf zetten en m naar voren trekken als je geen passende dop hebt
bedenk goed,wat je met je laatste vw doet....
Avatar gebruiker
willie
VWF Amateur
VWF Amateur
 
Berichten: 739
Sinds: 22-Apr-06
Plaats: zoetermeer

Berichtdoor schapekop » 21-dec-08, 13:14

bedankt voor de tip alls zit weer op zijn plaats.., hopen dat het probleem nou verholpen is
Avatar gebruiker
schapekop
VWF nieuweling
VWF nieuweling
 
Berichten: 61
Sinds: 04-May-08


Keer terug naar Golf I, II, III, Jetta & Vento Problemen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten