Groene, zuinige auto van Škoda voor DierenPark Amersfoort

Lees hier het laatste nieuws over Skoda
Gebruikersavatar
DarkprojectX
Oud VWF Diender
Oud VWF Diender
Posts: 4160
Lid sinds: 10 Apr 2006

Groene, zuinige auto van Škoda voor DierenPark Amersfoort

Berichtdoor DarkprojectX » 25 aug 2011 11:16

Groene, zuinige auto van Škoda voor DierenPark Amersfoort

Afbeelding

Medewerkers van DierenPark Amersfoort rijden sinds 18 augustus in een opvallende Škoda: een Fabia Combi Greenline met unieke zebralook. Importeur Pon Mobiel uit Leusden stelt deze milieuvriendelijke auto drie jaar lang gratis ter beschikking. De ‘zebra op wielen’ beleefde zijn debuut op de Afrikaanse savanne, waar je onder meer antilopen, giraffes, kraanvogels en natuurlijk zebra’s kunt bewonderen.

Sponsoring vanuit gedeelde visie

Autorijden en tegelijkertijd het milieu ontzien is iets wat prima hand in hand kan gaan. Importeur Pon Mobiel promoot daarom actief Škoda’s extra zuinige motoriseringen. Niet alleen in de showrooms en met tv-commercials, maar bijvoorbeeld ook door DierenPark Amersfoort te sponsoren.

Maatschappelijke betrokken zijn in de regio is voor Pon namelijk vanzelfsprekend. Met DierenPark Amersfoort is op luttele kilometers van de importeursvestiging een goede partner gevonden! De gesponsorde zuinige auto met unieke zebralook – een Fabia Greenline Combi – past uitstekend bij de visie van het park.

‘Groene auto’ populair

Škoda heeft de laatste jaren in hoog tempo het modellengamma met groene auto’s uitgebreid. En met succes, want deze extra zuinige en schone uitvoeringen zijn veruit het populairst binnen het gamma. Daarnaast werkt Škoda ook aan een zo duurzaam en schoon mogelijk fabricageproces - overigens voor élk model.

Met in totaal vijf verschillende modellen, waarvan drie in twee carrosserievarianten, spreekt Škoda van een brede collectie. Daar moeten ze bij DierenPark Amersfoort hard om lachen, want daar tellen ze maar liefst 130 verschillende types. Zoogdieren, amfibieën, reptielen, vissen en vogels: in het park leven de meest uiteenlopende dieren.

Ontmoet bijzondere dieren in DierenPark Amersfoort

Behalve de zwart-wit gestreepte Škoda Fabia Combi Greenline is er nog veel meer leuks te zien en beleven in Dierenpark Amersfoort. Het gloednieuwe Honderdduizend DierenHuis is de verblijfplaats van veel bijzondere dieren. Een kriebelende spin over je hand laten lopen of een slang aaien? Het kan in de nieuwste parkattractie.

Overigens, dit voorjaar hebben veel bewoners van DierenPark Amersfoort gezinsuitbreiding gehad. Je kunt dus ook veel jonge dieren nu echt goed bekijken. Zo haalt in het Rijk der Reuzen olifantje Kina de gekste capriolen uit. Wie weet wat ze doet als jij er bent?

bron : http://www.skoda.nl/over-skoda/nieuws/n ... foort.aspx
- VW Golf mk2 1.3 '85 r.i.p.
- VW Golf mk2 1.8 16V '88 r.i.p.
- VW Vento 1.8 8V '93 r.i.p.
- Skoda Fabia Combi Elegance 2.0 8V '05 traded

- VW Golf VII Variant 2015 1.4tsi

 Gebruikersavatar
hawkeye
VWF Junkie
VWF Junkie
Posts: 8830
Lid sinds: 11 May 2006

Re: Groene, zuinige auto van Škoda voor DierenPark Amersfoor

Berichtdoor hawkeye » 25 aug 2011 11:34

Doet Pon toch weer eens iets goed voor zijn klanten.


Terug naar “Skoda Nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast