Software of Computer probleem bij mij Tiguan ( 3 )

Problemen met Tiguan & Touareg.
Bertgijs1952
Posts: 2
Lid sinds: 8 Oct 2017

Software of Computer probleem bij mij Tiguan ( 3 )

Berichtdoor Bertgijs1952 » 08 okt 2017 20:09

Goeden avond allemaal :Ik ben Gijs van der Klift en woon in Ede ik dit is mijn tweede Tiguan eerst Tiguan 2 nu Tiguan 3.
Nu komt mijn vraag ,ik hoop dat iemand dit al heeft mee gemaakt dan weet ik waar ik aan toe ben of wat ik kan verwachten. Nu mijn vraag : Mijn software van de Tiguan raakt steeds van slag , wat bedoel ik met van slag raken , Als ik mijn Tiguan s morgens start dan kan het maar zo zijn dat mijn display 4 / 5 of soms 6 fouten aangeeft.
De foutmeldingen gaan gepaard met o.a het linker display de lampjes blijven branden , ik zal wat fouten op noemen die het display in het menu aangeeft.
Wagenmeldingen ; 1 Front Assist niet beschikbaar.2 Storing: ParkPilot 3. En dan nu 2 waar de letters rood gekleurd zijn 4 Storing: remmen. Werkplaats! 5 Storing: elektronische parkeerrem .6 Storing: stabiliserings controle ( ESC ) .7 Front Assist is niet beschikbaar. Dit zijn ze dan maar soms nog 1 of 2 er bij .
Ik ben diverse keren na de garage geweest , daar werd het dan weer hand matig goed gezet maar 1 of 2 dagen later weer het zelfde probleem. Twee weken geleden heeft de chef monteur de Tiguan aan de computer gelegd ,om er nieuwe software in te laden ,dat is een week goed gegaan maar maandag j.l weer het zelfde probleem. Nu moet ik 3 weken wachten voordat ik een afspraak kon maken want de planning was vol ????. Ik vind dit beschamend dat je 3 weken moet wachten om voor zoiets belangrijks 3 weken moet wachten , er staat namelijk ook bij zoals jullie wel gelezen zullen hebben STORING REMMEN en ze laten je gewoon in een ( onveilige auto nog 3 weken rijden ,af gezien van de problemen vind ik dit onverandwoordelijk van de gagage . Wie van jullie heeft dit wel eens mee gemaakt dat een VW Tiguan nog geen 5000 KM gereden , zoveel storings meldingen geeft , en dat de garage dan een afspraak 3 weken later pland.Want we zitten tot 24 oktober vol.

 Gebruikersavatar
danny20danny
VWF Nieuweling
VWF Nieuweling
Posts: 489
Lid sinds: 15 Jan 2010

Re: Software of Computer probleem bij mij Tiguan ( 3 )

Berichtdoor danny20danny » 08 okt 2017 22:25

Heb jij toevallig een alarm in je auto wat niet af fabriek is ? Al deze meldingen heb ik ook gehad toen ik net een alarm had laten inbouwen.

En wat betreft het onveilige gevoel wat je hebt gewoon eisen dat er direct gekeken wordt of anders een andere auto tot alle problemen verholpen zijn. Willen ze dan nog niks je verzekering inschakelen met rechtsbijstand. Zo heb ik ook al een paar keer dingen meegemaakt
''11/16'' Audi A3 limousine s line
''11/14'' Volkswagen Golf VII Highline oryx white pearl
''01/13'' Volkswagen High up

Bertgijs1952
Posts: 2
Lid sinds: 8 Oct 2017

Re: Software of Computer probleem bij mij Tiguan ( 3 )

Berichtdoor Bertgijs1952 » 09 okt 2017 21:30

Nee danny 20 danny in mijn Tiguan zit al standaard een alarm op .
Wat betreft een leen auto ,hou daar maar over op wat een ellende Ik krijg voor die 2 dagen dat ze de Tiguan in de gagage hebben om de storing op te zoeken nog niet eens een leen auto.
Die kon ik tegen een schapelijke prijs van 15 euro per dag mee krijgen ,ik heb gezegd ik betaal nog geen 15 cent per dag . Een auto met nog geen 5000 KM op de teller , en wat buiten mijn schuld is heb ik tekeer gegaan tegen de gene die daar over ging maar ik kon hoog of laag springen ik kon een leen auto tegen betaling mee krijgen . Maar dat wou ik niet ,ze komen nu de auto bij mijn thuis ophalen.
Ik hoop maar dat ze de storing straks ( 24 en 25 oktober ) vinden want ik baal behoorlijk van de hele gang van zaken.
Met Vr Gr.

Gebruikersavatar
danny20danny
VWF Nieuweling
VWF Nieuweling
Posts: 489
Lid sinds: 15 Jan 2010

Re: Software of Computer probleem bij mij Tiguan ( 3 )

Berichtdoor danny20danny » 09 okt 2017 22:03

Dat is jammer anders waren je storingen zo verholpen, hoop dat ze een software update hebben voor je . Maar schakel gewoon je rechtsbijstand verzekering in als ze geen leen auto willen geven. Jij kan hun een ultimatum stellen waarin hun een passende oplossing moeten bieden. Ik weet niet hoe oud je auto is maar met nog geen 5000 op de teller kan die niet zo heel oud zijn. Maar probeer is iets met de verkoper te regelen ipv de werkplaats die zijn over het algemeen wat vriendelijker heeft bij mij ook iedere keer gewerkt


https://www.recht-raad.nl/verborgen-gebrek-auto
''11/16'' Audi A3 limousine s line
''11/14'' Volkswagen Golf VII Highline oryx white pearl
''01/13'' Volkswagen High up


Terug naar “Tiguan & Touareg Problemen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten