VWForum.nl

The #1 Online Volkswagen Community

Hier vind je de VWForum regels die op dit moment gelden.
  • Gebruikersavatar
Gebruikersavatar
door PaulusB
#2823389
Ten eerste wens ik iedereen Welkom op het forum.

Ter aanvulling op de bestaande registratie voorwaarden.

Hier wat extra regels!

1. Topics worden gesloten op aangeven van de topic starter of bij langdurig niet reageren op een topic.

2 .De beheerders en moderators van dit forum zullen proberen ongewenst materiaal zo snel mogelijk te verwijderen van de site. Het is echter onmogelijk om ieder bericht te controleren. Daarom vragen we aan de forum bezoekers om eventueel misbruik te melden bij één van de mods.

3. Hou het netjes en gezellig op het forum. Dit houdt ook in dat in het offtopic gedeelte maximaal 2 “offtopic gezwets” topics zijn toegestaan.

4. Er worden op dit forum geen mensen uitgescholden afgekraakt en geen ruzie gemaakt. Kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, seksueel-georiënteerde berichten worden niet toegestaan. Het moderator team zal deze per direct verwijderen en maatregelen treffen.

5. Ook worden er geen Bedrijven afgekraakt of slecht over gesproken,
Heb je slechte ervaring met een bedrijf en iemand wil wat weten dan PM je de persoon
Maar zet het niet in een topic.

6. Een richtprijs is verplicht bij verkoop. Tevens behoor je als verkoper dezelfde soort artikelen in één verkoop topic te plaatsen.Gebeurt dit niet binnen 24 uur, dan wordt het topic gesloten.

7. Het is alleen toegestaan om reclame te maken via het forum wanneer je een sponsor bent van de VWForum of wanneer je toestemming hiervoor hebt van het website team. Directe reclame maken voor je bedrijf of jezelf wordt per direct gesloten en verplaatst naar het archief... Dit opdat je nog even de reden kan zien waarom het is gesloten. De volgende dag wordt de boel verwijderd.

8. De admin (PaulusB) heeft de vrijheid om ip-adressen te controleren wanneer er een vermoeden bestaat dat een forum lid niet de complete waarheid vertelt over zijn of haar identiteit.

9. Iedereen behoort zijn of haar steentje bij te dragen aan een goede sfeer op het forum.

Als de regels niet nageleefd worden krijg je tot drie maal toe een officiële waarschuwing. Bij de 3e waarschuwing heeft de admin het recht je tijdelijk van de website te verbannen. Na deze periode kun je weer toegelaten worden op de site. De volgende waarschuwing word gevolgd door een definitieve verbanning van de website. Wanneer een mod tot een maatregel komt, zal men dat moeten aanvaarden. Eventueel bezwaar kan aan het website team doorgegeven worden. Verbanningen of andere sancties gaan op aanwijzing van het moderator team en zullen altijd in opdracht van het website team worden uitgevoerd.
EOS TE KOOP

Nette Eos te koop. Volledig functionerend. Bekijk[…]

Laat hem eens uitlezen met VCDS dan.

Melding "motor oververhit"

Als de motor loopt en hij op bedrijfstemperatuur i[…]

Golf 5 aircoprobleem

Recente uitleesapparatuur... heb ik eerder gehoord[…]

Rechts of Links maakt voor de werkwijze niet uit, […]

Controleer alle vacuüm leidingen (met name van de[…]

Connect casually with like-minded individuals on t[…]

Bovenstaande factuur is niet volledig, dat heeft d[…]