VWForum.nl

The #1 Online Volkswagen Community

Algemeen ID3
  • Gebruikersavatar
#2839936
Neen nog steeds niet, terwijl ik al heel lang 2.4 heb. Wordt het wachten eerlijk gezegd wel zat.
Heb bijvoorbeeld geen instellingen aan mijn persoonlijke voorkeur aangepast, in de veronderstelling dat na 2.4 update (nieuwe 12 v accu enzo), versie 3 er snel aan zou komen.
Nu lees ik in het ID4 forum dat het q1 2023 zal worden. Ik vind dat VW beter aan verwachtingsmanagment zou moeten doen. Gewoon eerlijk zijn en geen verwchtingen wekken die niet nagekomen kunnen worden.

PS. Ik ben wel heeeel blij met de ID3 het is de fijnste auto die ik tot nu toe in mij leven heb gehad.
#2839972
Ik vind het fijn voor jou dat je blij bent met je ID3. Maar ik ben Volkswagen op het moment knap zat. Die organisatie zou niets met software zelf moeten doen maar dat uitbesteden aan een partij die wel in staat is software systemen te ontwikkelen en de doorlooptijden een beetje in de hand te houden. De grote update (die hard nodig is) waar we nu met zijn allen op zitten te wachten stond als ik me niet vergis voor 2022 Q2 op de planning.
#2839973
... software zaken door een externe partij laten doen is ook niet alles... goed voorbeeld hiervan is het navigatie-systeem in je auto... voor de updates zijn ze afhankelijk van enerzijds het bedrijf die de kaarten maakt en anderzijds van het bedrijf die de kaarten en de software samenvoegt... we kennen allemaal het resultaat ervan: zo nu en dan een update met reeds verouderde kaarten.

Er zit tegenwoordig zoveel spielerei in de auto die samenhangt aan de software... de ontwikkeling van de software staat nog in de kinderschoenen... Vermoedelijk hebben ze bij VW oud werknemers van Microsoft aangenomen, zou de vele problemen met de software wel verklaren ;-)
#2840048
Jazeker. Hier een tevreden ID.3 rijder die inmiddels 3.0 heeft ontvangen en geïnstalleerd. Het was even zoeken hoe dat met de nieuwe gebruikers werkt, maar inmiddels is alles prima. Nieuwe features precies zoals hier en daar aangekondigd (zoals de SOC en de buitentemperatuur op het kleine schermpje; aangepaste navigatie info in de HUD; en een aparte 'knop' in het hoofdscherm voor de gebruiksgegevens). Het verbruik lijkt zelfs afgenomen (maar echt koud is het sinds vorige week niet geweest). Kortom: prima aanvulling voor de auto die zoals immer subliem rijdt!
BBS RM

Ik zoek bbs wieltjes, bbs rs is ook goed, maar den[…]

Op youtube staan er een aantal filmpjes hoe je de […]

Allereerst welkom op dit forum... wordt op prijs g[…]

Album weergave bluetooth

... ik heb dat ook bij MP3's die ik op een SD-kaar[…]

caddy 2.0 SDI upgrade met 6 versnelling

Graag zou ik mijn volkswagen Caddy 2.0 sdi (51kW) […]

KW schroefset Golf II GTI 16v

Ik ben op zoek naar een kw schroefset, heel jong g[…]

Gezocht: KW schroefset Golf 2

Ik ben op zoek naar een kw schroefset in goede of […]

Bij het vervangen van de bak, is daar een bak met […]