VWForum.nl

The #1 Online Volkswagen Community

Poets- en wasbehandelingen
door Franco49
#2819873
Ik ben nog nieuw hier op dit VWForum , maar ik kan geen enkel onderwerp vinden over de navigatie rns 310 ! Omdat de wagen nog maar net in mijn bezit is zou ik graag het een en ander erover willen weten . o.a. ik heb geen Bluetooth op de RNS 310 zitten , maar ben wat aan het googelen geweest en kwam erachter dat het zo is dat er niks ervan opzit , maar dat het wel nadien ingebouwd kan worden ! Wie weet hier meer over en wat moet ik aanschaffen en natuurlijk wat gaat zoiets kosten ?
door Mari
#2819876
Zoekfunkties op fora zijn een drama, je moet precies weten hoe en vooral waarop je moet zoeken om het te vinden... Google daar in tegen is een stuk eenvoudiger...

https://www.epsstore.nl/carkits/carkit- ... s-310-315-

https://www.autopar.nl/bluetooth-origineel-vw


Navigatie update je middels het aankopen van een nieuw SD-kaartje... daarover zag ik onlangs een topic voorbij komen:

http://www.vwforum.nl/navigatie-rns-203008#p2819866
door Franco49
#2819888
Bedankt Mari voor de uitleg , nu heb ik het aangeklikt en zie dat de prijs van zoiets een 300 euro is , ik heb een aanbieding van een navi compleet met radio en Bluetooth voor 330 incl. inbouw , maar dan heb je iets wat via je mobiel gaat . Ik weet het nog niet of ik zoiets ga doen of eventueel via Aliexpress , ook hier heb ik geen ervaring mee . Stel ik koop zoiets dan kan ik ongeveer hetzelfde kopen wat mij nu is aangeboden voor een 100 euro ( scheelt toch behoorlijk) maar ook hier dus geen ervaring mee , misschien iemand van het forum!
door Mari
#2819889
OEM radio's en uitbreidingen zijn inderdaad prijzig...

Mocht je wat via Alieexpress kopen, neem dan iets wat op Android draait en niet op WinCE, dan ben je wat flexibelere in de apps die je kan draaien en updaten (ken iemand met een WinCE versie, dat is een drama in betrekking tot de navigatie die er op draait).
door Franco49
#2819923
Aliexpress : 9 "Android 9.0 Auto DVD GPS Navigatie voor VW Volkswagen SKODA GOLF 5 Golf 6 POLO PASSAT B5 B6 JETTA TIGUAN dvd-speler BT RDS en dat voor 124.29 , verzendkosten 4.70 , dat komt omdat het vanuit Spanje komt dus geen invoerkosten . Maar ik wacht eerst even af . kijken wat er eventueel aan andere kosten op mijn pad komen met de auto !

Geen ervaren sleutelaar die een soortgelijk proble[…]

Nobby knobby gays boys in your town

Alluring gays in your town Pretty gays boys

Car play /android/radio /navi

Xtrons goede ervaring mee. Gebruik ook even de zoe[…]

Geprobeerd, maar nog geen reactie. Was benieuwd […]

zoals werd voorgedaan in het filmpje waar je zelf […]

Golf 5 aircoprobleem

Hallo iedereen, mijn zoon bezit een 2004 Golf 5 me[…]

Heb van de week de auto weggebracht voor een servi[…]