VWForum.nl

The #1 Online Volkswagen Community

Tuning en Styling van Golf & Jetta VI, VII
  • Gebruikersavatar
  • Gebruikersavatar
Gebruikersavatar
door herrieb
#2484399
Hallo,

Ik heb een vraagje over een power chip, ik ben in het bezit van een VW Jetta 2.0 TDI 140 PK en een koppel van 320 nu zit ik er aan te denken om een Power chip in te bouwen dit kan je zelf doen, schijnt zomaar klaar te zijn, heeft iemand hier ervaring mee???? ik wil hem erin doen om wat meer power te krijgen voor het trekken van een caravan.

Is het mogelijk dat de auto dan eerder in de noodloop gaat????

Hieronder wat info.

Chiptuning van Tuningkit Technologies

Chiptuning van Tuningkit biedt u meer kracht en power voor uw motor. Onze tuning zorgt voor een duidelijke verbetering van de koppel, paardenkracht en accelaratie en bespaart daarbij op brandstof. Dankzij de optimalisatie van de motorwaarden en het lagere draaibereik daalt het brandstofverbruik. Het maakt niet uit of u een motorvoertuig, auto, tractor, camper of boot bestuurt – chiptuning is beschikbaar voor verschillende soorten voertuigen. Hoewel tuning door middel van onze tuningbox geen schade toebrengt aan de motor, bieden wij toch een motorgarantie voor uw voertuig aan. Verhoog het vermogen van de motor van uw kleine auto, stationcar, bestelwagen of sportauto.
Onze service voor u

Tuningkit staat garant voor een eenvoudige montage, zonder dat u daarvoor naar de garage moet. Indien u hulp nodig hebt, kunt u steeds een beroep doen op onze persoonlijke telefonische service. Wanneer er zich problemen voordoen, kunt u contact opnemen met onze technische service. Dankzij onze precieze afstellingen vindt u samen met ons de perfecte instelling voor uw auto. Onze tuningbox kan steeds volledig gedemonteerd worden. Achteraf is er van de demontage niets meer te merken..

Hoor graag een reactie.

Groet Harry.
Gebruikersavatar
door MK2-VRT
#2484402
Geen powerbox troep kopen, laat liever bij een bekende tuner software schrijven, is altijd 100% goed, zonder noodloop, zonder teveel roet etc, en geen turbo's die na verloop van tijd gaan vast zitten door de extreme roet die je soms ziet.

Kost iets meer, maar dan ook wel perfect.

Gr Stefan
Radiator slaat niet aan

Even een serieuze toer gemaakt, auto heeft het laa[…]

Hoi allen :), Ik hoor sinds kort een gekraak/ clu[…]

@Mari Een laatste update..... De software van […]

Handleiding VW Tiguan

Beste, ikzelf heb ook een tiguan van 2020 uit dui[…]

Foto’s:

Je moet idd gaan nadenken waar kvs en olie bij el[…]

Allereerst welkom op dit forum... Website van Ger[…]

Turbo 1.4TSI Stuk

Hoi Iedereen, Ik heb een Golf V uit 2008 echt met[…]