VWForum.nl

The #1 Online Volkswagen Community

Algemeen Golf IV, V, Bora/Jetta & Touran
  • Gebruikersavatar
#2829376
Goedenavond Allen,

Vanochtend een Mk4 1.6je aangekocht voor niet teveel waarvoor ik overigens een prima auto inruilde...
Alle dashbord lampjes begroeten mij continu, en als ik Mk4 fanaten mag geloven betekent dat hij dan prima rijdt. Zo houdt hij netjes flink in onder de 2000 toeren, stottert hij soms, valt hij regelmatig uit, piept en zegt dan 'Motor Abstellen' (vast hallo in het duits), pingelt een beetje en geeft aan dat hij een wonderlamp wilt, loopt regelmatig stationair, ademt prima met maar een paar lekken en rookt enkel buiten voor de ontspanning voordat we echt beginnen met rijden. Niks mis mee dus onder de kap.

Nou wist ik van te voren waar ik aan ben begonnen, en zal ik hier dan ook alleen met plezier aan werken. Maar gezien ik in de horeca werk, en daardoor tot zeker december thuis zit, lijkt het me ook gezellig om het met iemand te doen en dacht dat hetzelfde misschien ook voor een ander zou gelden. Ik heb weinig technische know how (zeker mbt vw's), maar ik pik dingen snel op en heb plezier in het oplossen van problemen. Het interesseert mij weinig hoe handig je wel of niet bent zolang het maar gezellig is. Dus heb je zin om een ellendige auto met potentie weer goed op de weg te krijgen dan zet ik met plezier het bier (of whatever) koud om er samen aan te werken.

oh ja, Een locatie is misschien nuttig ik zit net boven Gennep in Ven-Zelderheide en een flinke garage is aanwezig. Kou en nattigheid zijn dus optioneel. ;-)

Ik zie hier nergens een knopje voor een slotje dus[…]

Lane assist pas bij 80km/h?

Top, dan moet ik toch maar eens de 80km naar Breda[…]

Er gaat geen belletje bij me rinkelen... zie geen […]

Remolie

Ik wil wat remolie toevoegen maar is de remolie in[…]

Passat gte foutcodes mbt hv accu

Snap ik, ga ik achteraan. 1 ding wat mij opvalt i[…]

Line Assist

Line assist is maar tijdelijk per rit uit te sch[…]

Onderhoud service reset online?

onderhoudsboekje is ingevuld.. ik kon gewoon weer […]

Mijn e-Golf uit 2016 (126xxxkm op teller) kraakt[…]