VWForum.nl

The #1 Online Volkswagen Community

Algemene topics over Volkswagen problemen
#2830850
Dag allemaal,

Een korte vraag. Ik heb een Seat Leon 1.6 TDI uit 2014. Één maand geleden is de EGR stuk gegaan, vervolgens heb ik deze laten uitschrijven en tegelijk laten chippen. Nu, twee weken later begon het motormanagementlampje wederom te branden: foutieve functie Dieselroetfilter en signaal niet logisch uitlaatgassensor. De garage geeft aan dat dit niks met de recent uitgevoerde modificatie te maken heeft. Ik heb hierbij het gevoel dat er iets mis is gegaan en dat ik wat genaaid word. Heeft iemand met iets meer kennis ideeën over?

Alvast bedankt!

Sven
#2844724
Van de topicstarter hoef je geen antwoord te verwachten, die heeft sinds 11 januari 2021 het forum niet meer bezocht (of alleen stiekem meegelezen zonder in te loggen)...

Mijn advies: start een nieuw topic over je probleem en vermeld zoveel mogelijk informatie zoals foutcodes, of er wijzigingen aan de auto zijn gedaan (zoals wegschrijven EGR etc.), etc.

'Hella Guthman" ken ik niet, wel weet ik dat veel uitleestools met codes op de proppen komen die je niet kan vinden op internet. Daarom adviseer ik ook altijd om uit te lezen met VCDS, enerzijds omdat dat programma speciefiek VAG is en naast de foutcode vaak al een goede omschrijving geeft. Anderzijds zijn de gevonden foutcodes eenvoudig op internet op te zoeken (goed startpunt is de website van Gerrit Speek).
Zwarte interieur delen

Inderdaad sorry daarvoor dacht dat ik hier een nie[…]

Volkswagen data sticker

Bij mij zit de sticker in het serviceboekje en zit[…]

Hallo ik wil de remvloeistof verversen van mijn G[…]

Navigatie tussen de tellers

Bedankt voor je antwoord! Ja dit heb ik al geprob[…]

Ok, dan beschadigd die trekveer de klepjes dus nie[…]

Ik heb een Volkswagen Sportsvan gekocht en volgens[…]

Probleem met noodoproepfunctie

Het werkt weer (garage geeft op dat sos module h[…]

Wat Mari zegt, een volledige voertuigscan met bv V[…]