VWForum.nl

The #1 Online Volkswagen Community

Algemeen Golf VIII
door danny20danny
#2833220
Hallo mensen, Ik kwam er laatst achter dat er ook een draadloze oplader in de auto zit ingebouwd alleen deze is niet te gebruiken met mijn telefoon iPhone 12Pro max. Als de telefoon erop ligt dan wordt hij zo warm dat de telefoon alles uitschakelt en je kan hem ook niet meer vast pakken zo heet wordt hij. Hebben meer mensen dit? Het is niet zo dat ik dat gebruik maar vind wel dat het goed moet werken als het op de auto zit.
door Mari
#2833222
... als je telefoon heet wordt lijkt het me een probleem te zijn met het draadloze oplaaddeel in je telefoon... Heb je al een andere telefoon geprobeerd of een andere draadloze oplader?

Gebruik zelf thuis altijd een draadloze oplader, telefoon wordt wel warm, maar dat doet ie ook als ie aan het snoertje hangt...
#2833229
Probleem komt van uit de auto, meerdere telefoons geprobeerd en thuis laad ik hem thuis ook draadloos op. Telefoon wordt niet warm maar echt heet, je kunt hem niet meer vast pakken. Dus ik denk wat als je hem nog langer erop laat liggen dat de telefoon uit elkaar ploft.
#2844848
Heb net een nieuwe golf8 met draadloze oplader die niet te gebruiken is omdat de iphone (ook een pro max) binnen een half uur zo warm wordt dat hij zichzelf uitschakelt.
VW heeft dit probleem dus nog niet opgelost.

Ik gebruik een kabeltje. Werkt net zo goed maar ik heb natuurlijk niet betaald voor de draadloze oplaad functie om het vervolgens niet te kunnen gebruiken.
door Mari
#2844850
.... de dealer al gebeld en hiervan op de hoogte gesteld? Is nieuwe auto dus je mag verwachten dat het werkt... je hebt garantie dus....
#2844853
Uiteraard ga ik dit met de dealer opnemen. Dit is best een duidelijk en reproduceerbaar geval.

Wel heb ik de indruk dat het soms moeilijk voor de dealer/technicus te beoordelen is of iets een defect is of iets is dat door software updates moet worden recht-gebreid door VW zelf. Zoveel digitaals aan boord in moderne auto’s.
Daarom vind ik het zelf altijd wel nuttig om op fora te zien of dingen ook bij andere VW-gebruikers voorkomen en of ze opgelost zijn geworden.
door T1234
#2845809
Ik heb ook onlangs een een VW Golf 8 met draadloze oplader gekocht en heb een iphone 12 pro. Ook deze wordt heet en laad draadloos niet op in de auto. Thuis doet ie het wel.
Mijn vraag is of er nog een oplossing is gevonden voor dit probleem?

Ik denk er over om mijn VW Jetta Hybrid in te ruil[…]

... ik weet waar je het gelezen hebt... 2 posts na[…]

Radiator slaat niet aan

misschien is ook zijn thermostaat kapot (nlijft op[…]

hoi expedition, ik zou ipv e10 superplus of aral 1[…]

VW app of WE connect

Ik kreeg eerder het advies de nieuwe app te instal[…]

Litec ervaringen?

Hallo iedereen, Mijn persoonlijke ervaring met Lit[…]

Als je de site gebruikt heb je een idee wat de v[…]

TK: Polo 6N2 GTI onderstel

Wegens een planwijziging te koop aangeboden VW Pol[…]