VWForum.nl

The #1 Online Volkswagen Community

Algemene topics over Volkswagen problemen
  • Gebruikersavatar
door Smitie420
#2837335
Hallo sinds kort start mijn bora 1.6 af en toe niet hij gaat wel rond maar slaat niet aan maar na +-30 minuten doet hij het wel weer en is er niks aan de hand geen foutcodes te zien iemand ervaring mee? hoor het graag
door Smitie420
#2837343
Jep heb m meteen erna laten uitlezen en er zijn geen fouten aanwezig dit gebeurt ook maar heel af en toe dat hij niet start dat is het vervelende eraan auto is nu niet betrouwbaar
Gebruikersavatar
door JUUL
#2837347
Het kan te maken hebben met de ontsteking of brandstof toevoer. Ik zou hiermee beginnen:

- bougies
- bougiekabels
- bobine(s)
- brandstofpomp
- injectoren
- kabelboom en stekkers van alle bovengenoemde

Omdat je zei dat hij wel rondgaat denk ik niet dat het aan het contactblokje of startonderbreker kan liggen. Als de auto eenmaal loopt, loopt hij dan goed? Geen vermogen verlies, stotteren of onregelmatig lopen?
door Smitie420
#2837355
Als ie eenmaal loopt is er niks meer aan de hand en aan het bezinesysteem ligt het denkik niet want als ik remmenreiniger in de inlaat spuit start hij er ook niet op en een bobine die af en toe weigert met starten is ook vreemd toch

Geen idee of dit nog wel een actuele fout is: 0176[…]

Problemen met panoramisch dak

Heb al meer klachten over het panoramische dak g[…]

Kleuren

Oke,nou bedankt voor je tijd en goede info ,denk d[…]

Mail naar Pon met de klachten en een mail naar j[…]

Goedemiddag Heeft iemand een tekening of een uitl[…]

Aankoopadvies Tiguan 2.0 tsi 2010

Bedankt voor je reactie. Enige ervaringen met 1.4 […]

Ik heb dit item eerder gepost, maar krijg geen rea[…]

Betere TSI 2.0 motoren

Bouwjaar leidt vaak tot discussies... Mijn Tiguan […]