VWForum.nl

The #1 Online Volkswagen Community

Problemen met Caddy
  • Gebruikersavatar
#2837894
Dag allemaal,

We hebben sinds een maand een Caddy Maxi 1.5 TSI.
Probleem 1: de kinderen zitten (bijna) altijd in de derde rij, dus ze gebruiken constant de inklapbare stoel aan de rechterkant. Ik krijg elke keer melding dat er iets niet in orde is met een stoel. Ik vermoed dat het deze stoel is omdat deze ook niet altijd goed ontgrendeld kan worden met het lusje. Dan moet ik even naar beneden drukken. Is dit een bekend probleem? Moet ik voor dit gevalletje de garantie aanspreken?
Probleem 2: als ik me tijdens het rijden vergis kom ik vaak in het menu "User". Ik heb nog geen manier gevonden om daar uit te komen behalve parkeren, sleutel uit het stopcontact en opnieuw beginnen. Iemand anders ervaring daarmee?
#2837897
... probleem 1: kinderen op rij 2 plaatsen ;-)
... probleem 2: handleiding lezen, of onder het rijden van alle knoppen afblijven... :-) geen idee wat het menu "user" precies inhoudt, maar als je in dat menu kan komen is er vast ook een weg uit, probeer eens wat knoppen ipv auto van en weer op contact...
#2837924
Pococurante schreef: 02 mei 2022 12:35Probleem 1: Ik krijg elke keer melding dat er iets niet in orde is met een stoel. Ik vermoed dat het deze stoel is omdat deze ook niet altijd goed ontgrendeld kan worden met het lusje.
Probleem 2: als ik me tijdens het rijden vergis kom ik vaak in het menu "User". Iemand anders ervaring daarmee?
1. Waarschijnlijk vergrendelt de stoel niet goed (je moet een klik horen) en krijgt daardoor een foutmelding om duidelijk te maken dat de stoel niet veilig vergrendeld is
(bv. bij een aanrijding kan de stoel uit z'n positie raken met alle gevolgen van dien).

2. Het user-menu is bedoeld om bij elke gebruiker van de auto, de "eigen" instellingen te selecteren.
Dus wanneer je met meerdere mensen van dezelfde auto gebruik maakt, kun je je eigen instellingen (bv. drive-mode, temperatuurinstelling, airco etc. laten onthouden... (mits de auto is voorzien van deze opties).

Bij het vertrek zal de auto vragen welke gebruiker (=user) de bestuurder is, en kun je je eigen naam kiezen om je eigen instellingen op te roepen.
Als je deze user-instellingen nog nooit eerder hebt ingegeven, zal de auto dit vermoedelijk blijven aanbieden.... totdat je minimaal 1 username hebt ingegeven.

Je stelt de vraag in het VCDS/VCP/OBD11 subforum..[…]

Groene lijn door km teller

ik heb een vw tiguan van 2018 sinds kort staat er […]

Hey Kan je me meer vertellen over deze garagist? […]

Touran teller inleren

waar woon je ?

Golf 7 1.4 tsi storing P226300

en heeft u het inmiddels kunnen oplossen, ik ben z[…]

Beste forumleden. De Up van mijn vrouw heeft een s[…]

Alarm

De auto is uitgelezen. Volgens de garage is het po[…]

de wielen zijn verkocht