VWForum.nl

The #1 Online Volkswagen Community

Algemene topics over Volkswagen problemen
  • Gebruikersavatar
#2845664
Raar probleem met mijn Golf. Eens in de zoveel tijd kan ik de auto niet openen met de afstandsbediening. Als ik de auto dan handmatig open en de auto wil starten, staat er startsysteem defect in het scherm. Ik kan de auto dan niet starten. Dit probleem verdwijnt vervolgens na een half uur/uur. Dan kan ik de auto weer starten.

Daarbij komt het ook wel eens voor dat er tijdens het rijden een hoop elektronische storingen optreden die dan ook weer spontaan verdwijnen. Soms treden er zoveel storingen op, dat er electronisch niets meer werkt. De tellers niet, verlichting niet, helemaal niets. De auto rijdt dan wel gewoon. Dit verdwijnt ook weer spontaan. Uitlezen geeft geen duidelijkheid bij de garage.

Al met al vervelende problemen die ervoor zorgen dat ik maar moet gokken of de auto start of niet. Iemand enig idee hoe dit probleem op te lossen is?
#2845673
Veel garages gebruiken universele tools voor uitlezen, die laten niet altijd alles zien... mijn voorkeur gaat dan ook altijd uit naar uitlezen met VCDS... als er lampjes aan gaan moet er toch wat terug te vinden zijn.
Zwarte interieur delen

Inderdaad sorry daarvoor dacht dat ik hier een nie[…]

Volkswagen data sticker

Bij mij zit de sticker in het serviceboekje en zit[…]

Hallo ik wil de remvloeistof verversen van mijn G[…]

Navigatie tussen de tellers

Bedankt voor je antwoord! Ja dit heb ik al geprob[…]

Ok, dan beschadigd die trekveer de klepjes dus nie[…]

Ik heb een Volkswagen Sportsvan gekocht en volgens[…]

Probleem met noodoproepfunctie

Het werkt weer (garage geeft op dat sos module h[…]

Wat Mari zegt, een volledige voertuigscan met bv V[…]