VWForum.nl

The #1 Online Volkswagen Community

Algemeen ID3
#2846211
Om welllicht wat interactie te krijgen op dit forum.. Wat zouden ze aan moeten passen in de volgende softwareversie?

Mijn kleine maar oh zo irritante puntjes:

- Mogelijk maken het voor iedere rit de bestuurder te moeten kiezen (we hebben maar één gekoppelde bestuurder) te onderdrukken.
- Het melodietje bij verlaten/uitschakelen van de auto uit kunnen zetten. Wie heeft bedacht dat berijders hierop zitten te wachten?
#2846275
- standaard lane assist kunnen uitzetten en niet iedere keer als je in de auto stapt eerst 4 handelingen moet verrichten. Ik woon vlakbij een 60 km weg en dat levert soms ronduit gevaarlijke situaties op wanneer lane assist je terug naar het midden van de weg stuurt terwijl er een tegenligger aankomt.

- wanneer je achteruit rijdt, stopt, en iemand stapt uit om iets uit de kofferbak te pakken, dan kan dat niet omdat het klepje openstaat vanwege de camera. Het is een fysiek ding, maar wellicht dat er dan op je scherm een knopje zou kunnen zijn om het klepje dicht te klappen. Het kruisje klikken om het camerascherm te sluiten is niet voldoende; het klepje blijft dan nog even open. Dat zou trouwens ook een oplossing zijn; klepje direct sluiten als je op kruisje klikt. Of is hier al een mogelijkheid voor die ik niet weet?

Waarschijnlijk defecte deurslotmodule...

slecht laden ID.4 GTX via eigen wallbox

Betreft ID.4 GTX van juli 2023. km stand bijna 250[…]

Golf 5 H7 fitting

Hey, De fitting van mijn H7 lamp links voor is ka[…]

Remmen

Ik heb sinds vorige week de keuze om ID3 zakelijk […]

https://www.onderdelenlijn.nl/auto-onderdelen-voor[…]

Nog steeds beschikbaar :tu:

Nog steeds beschikbaar :tu:

Droge remschijven

APK is een momentopname... is geen garantie dat er[…]