VWForum.nl

The #1 Online Volkswagen Community

Algemene topics over Volkswagen problemen
#2848917
Goedemiddag,

Mijn naam is Damian, 26 jaar oud en ben in het bezit van een Polo 6R 1.2 TDI uit 2011.

Ik heb afgelopen zaterdag de auto met behulp van een start booster moeten starten omdat ik zo slim was om mijn lampen aan te laten staan, echter na het opstarten begon de auto raar te doen, radio ging niet meer vanzelf aan, knipper licht doet het op een raar tempo van binnen echter buiten wel gewoon goed, ramen gaan pas na 2 minuten functioneren, slot gaat open en dicht tijdens het rijden en ook gaat me radio en dergelijke stroom gebruikers niet meer uit na afsluiten van de auto!

Ik heb in de bijlage wat foto’s van de resultaten van het uitlezen met OBD Eleven.

Mochten jullie enig idee hebben, hoor ik dit graag!

Alvast hartelijk bedankt!

Mvg,

Damian
Bijlagen:
IMG_4337.png
IMG_4337.png (214.56 KiB) 225 keer bekeken
IMG_4335.png
IMG_4335.png (1.66 MiB) 225 keer bekeken
IMG_4336.png
IMG_4336.png (210.2 KiB) 225 keer bekeken
IMG_4334.png
IMG_4334.png (1.7 MiB) 225 keer bekeken
Zwarte interieur delen

Inderdaad sorry daarvoor dacht dat ik hier een nie[…]

Volkswagen data sticker

Bij mij zit de sticker in het serviceboekje en zit[…]

Hallo ik wil de remvloeistof verversen van mijn G[…]

Navigatie tussen de tellers

Bedankt voor je antwoord! Ja dit heb ik al geprob[…]

Ok, dan beschadigd die trekveer de klepjes dus nie[…]

Ik heb een Volkswagen Sportsvan gekocht en volgens[…]

Probleem met noodoproepfunctie

Het werkt weer (garage geeft op dat sos module h[…]

Wat Mari zegt, een volledige voertuigscan met bv V[…]