VWForum.nl

The #1 Online Volkswagen Community

Algemene topics over Volkswagen problemen
door NielsBooij
#2849344
Al 2 jaar gaat om de zoveel tijd het lampje "motor oververhit" branden. Inmiddels is er al twee keer een temperatuursensor vervangen en is er een klepje van de koelvloeistof vervangen. Ook is de koelvloeistof vacuüm getrokken om zeker te zijn dat er geen luchtbellen in de koelvloeistof zitten. Gisteren is het lampje echter weer gaan branden. Volgens de garage wordt de motor niet te warm maar te koud en weten ze eigenlijk niet wat er aan de hand is. Weet iemand misschien wat het probleem zou kunnen zijn? Het gaat om een Passat Gte van december 2015. In verband met een terugroepactie gaat komende donderdag overigens nog de high volt accu vervangen worden.
door martijnvo
#2849345
Als de motor loopt en hij op bedrijfstemperatuur is:

Dop losschroeven van het expansiereservoir,
Trek het slangetje van het expansievat eens los en houdt dat boven de opening en kijk wat daar uit komt.

Ik heb onlangs ineens veel fouten, airbag, Abs, ol[…]

Geluid tijdens koud start

2009. Vorige eigenaar heeft hem pas vervangen.

Zoektocht eerste VW

Ontzettend bedankt voor uw reactie!

Super bedankt juul voor je antw haha ja ik ben de […]

Stuur trilt

Zijn de pasoppervlakten goed schoon tussen wiel en[…]

veertje in de sleutelhouder

ey ja hoor geen punt daar valt wel wat voor te reg[…]

Home Assistant (HA)

Goedendag, Ik ben een liefhebber van Home Assista[…]

Kabelboom,

Heel fijn. Dank voor de terugkoppeling!