VWForum.nl

The #1 Online Volkswagen Community

Algemene topics over Volkswagen problemen
  • Gebruikersavatar
  • Gebruikersavatar
#2260132
Hoi,

Ik heb een Webasto standkachel af-fabriek in mijn Golf 5 tdi (Gekoppeld aan can bus)

Echter, de kachel kan ik alleen aanzetten met de knop in de auto en niet met de afstandbediening.
Uizetten werkt wel en de batterijtjes zijn vervangen van de afstandbediening.

Wie heeft enig idee in welke richting de oplossing gezocht kan worden?

Bvd voor jullie reacties.

Mvg
#2260535
tijnoo schreef:zit er een lampje op de afstandsbediening/
werkt die wel als je op de inschakelknop drukt?
anders zou t schakelaartje misschien defect kunnen zijn :)
Het lampje op de afstandsbediening werkt wel. Uitzetten werkt wel.
#2261655
das vreemd.. ik bedoel als het schakelaartje defect is, knippert t lampje niet, en zendt hij niet,

zit er geen bedrijf in de buurt die poorten op afstandsbediening maakt? die kunnen namelijk meten of je afstandsbediening wel zendt.
#2261909
tijnoo schreef:das vreemd.. ik bedoel als het schakelaartje defect is, knippert t lampje niet, en zendt hij niet,

zit er geen bedrijf in de buurt die poorten op afstandsbediening maakt? die kunnen namelijk meten of je afstandsbediening wel zendt.
Blijft iid vreemd.

De lampjes op de ab werken wel. Of het daadwerkelijk uitzendt dat weet ik niet.

Ik kan wel uitzetten met de ab, echter aanzetten werkt niet met de ab

Ik wist niet dat er bedrijven zijn die dit kunnen meten.
Naar welke soort bedrijven moet ik zoeken dan? Zijn er voorbeelden?

Mvg
#2265286
tijnoo schreef:
humaxima schreef:
tijnoo schreef:iemand die automatische tuinpoorten installeert..
Ik wist niet tuinpoorten ook standkachels hadden :-)
analfabeet zeker?
Ik begrijp je wel denk ik, ondanks het vrij cryptisch is.

Ik maakte een geintje. Ik weet niet precies wat je met anaaaalfabeet bedoelt eigenlijk.
#2835473
Ik ga hier een heel oud topic omhoog schoppen, maar met mijn touran heb ik exact zelfde probleem. uitzetten met telestart lukt wel, aanzetten niet. met de knop op de climatic werkt het wel. ik heb de T91 en T91R geprobeerd, beide alleen uitzetten en niet starten. Heeft de TS toen ooit een oplossing gevonden?
#2835973
Of TS een oplossing heeft gevonden is ons niet bekend, wel dat ie sinds mei 2019 het forum niet meer bezocht heeft. Maar wellicht is er een ander forumlid die hetzelfde probleem heeft ondervonden en wel een oplossing heeft... Geduldig even wachten tot het topic gelezen is door de juiste persoon....
Golf 5 1.4 FSI Distributieriem gebroken

Foutje

Olie in inlaat 1.2tsi

Hallo beste lezers, Vanmiddag mijn auto vanwege fo[…]

DSG problemen Golf 8 etsi 1.0

Hi allemaal, Sinds januari dit jaar hebben wij ee[…]

Hallo . Ik zag laatst toen ik terugkwam uit Polen[…]

Ik ontstop dit jaarlijks met een (Nylon) trekvee[…]

Coderen Golf 8 MQB-evo

Wil voor eerst de door mij gemonteerde trekhaak in[…]

Geluid onder het rijden

Sorry, maar ik kan het natuurlijk niet anders ver[…]

Windgeruis linker a stijlen

Als je aan een eerder geplaatst bericht wat wilt t[…]