VWForum.nl

The #1 Online Volkswagen Community

Problemen met Golf I, II, III, Jetta & Vento
#2701838
Hallo allemaal,
Ik ben nog een nitwit op het gebied van auto's, maar wil graag leren! Tot nu toe ben ik door Google en youtube al wat verder, maar het heeft mijn probleem nog niet opgelost, dus hopelijk kunnen jullie me verder wegwijs maken!

Ik had problemen met starten: bij koud weer een drama, duurde steeds langer voor hij aansloeg. Het vreemde was dat als het zonnig was, de motor wel gelijk aansloeg. (Dus warm geen probleem)

Nou viel hij me laatst na een rit van een uur ineens uit toen ik het gas los liet voor een rotonde. Na even rusten wel weer aan, maar al gauw weer afgeslagen.

Inmiddels heb ik bobine, temperatuursensor, relais 30 en relais 167 vervangen. Bij die laatste hoorde ik steeds een vreemd geluid toen ik hem erin drukte en dat bleef doorgaan, dus daarom er eerst maar half uitgelaten. (Achteraf bleek dat de brandstofpomp, maar waarom die begon te werken snap ik nog niet :oops: )

Het startprobleem lijkt nu opgelost, start gelijk! :D
Dus ik wou gelijk op pad, maar al gauw sloeg hij weer af. :(

Als ik dan weer probeer te starten hoor ik de brandstofpomp niet meer en start hij niet meer. Na een poos laten rusten hoor ik die wel weer. Maar na ca minuut slaat hij weer af.. De brandstofpomp is half jaar oud.

Ik weet het even niet meer... kreeg tip van uitlezen, maar ik kan dus niet naar een garage rijden. En vanwege slechte ervaring met gepeperde rekeningen wil ik m ook niet gelijk op laten halen.

Iemand tips in welke richting ik nu moet Googlen?

(Aanvullende info : ady motor in vw t3 bus)

Weet je wel zeker dat er twee achteruitrijlampen o[…]

ja ik had me eerst voorgesteld in de garage. Leek […]

Volkswagen Polo 6R 2009 EPC probleem

De auto is al uitgelezen en alles wat rood was in […]

Die heb ik al vervangen. Beide antennekabels waren[…]

De sensor die onder de motorsteun zit is nr. 01M92[…]

Ik kan dat topic niet meer terugvinden over een mo[…]

https://www.kleinanzeigen.de/s-032145169q/k0 Je[…]

Gestolen Polo T-833-SH

Beste leden, Helaas heeft iemand weer niet met zi[…]