VWForum.nl

The #1 Online Volkswagen Community

Algemeen Golf & Jetta VI, VII
  • Gebruikersavatar
door martin72
#2751511
ik heb nu al een paar keer in onze golf 4 uit 2003 gehad met 150000 op de teller dat als ik wil starten hij niet wil starten, afgelopen maandag distributieriem laten vervangen en gisteren terug geweest om accu door te laten meten, want die was kapot, maar probleem vandaag weer twee keer gehad sleutel omdraaien alle lampjes gaan branden maar niet rond draaien, dan voor een tweede keer en dan start hij wel, moet je soms even wachten met sleutel omdraaien als de controle lampjes gaan branden.
door martin72
#2751687
vandaag helemaal geen probleem, draai sleutel iets om tot dashbordlampjes allemaal gaan branden, wacht 4 a 5 sec totdat er wat lampjes uit gaan draai sleutel verder om en hij start zonder probleem,
door martin72
#2763306
probleem opgelost, het was een niet goed werkende startmotor, nieuwe erin gezet en hij start weer zonder problemen, bedankt voor alle tips en antwoorden
Gefluit bij vol gas trappen

Allereerst welkom op het forum... wordt op prijs g[…]

Coderen

Goedenavond Ook ben ik op zoek naar iemand die be[…]

Tuning

Goedenavond allemaal Zal me even voorstellen ik be[…]

Nokkenas + ketting kapot na 40.000km

Gecondoleerd

Levertijden ID4

Net bericht gehad "Je auto is al ingepland […]

Polo VI stuur

Hey allen, Ik zit al een beetje rond te snoepen h[…]

Golf MK4 1.6SR loopt beroerd

Probleem is opgelost, mocht iemand dit zoeken (net[…]

Helix subwoofer programmeren

Ook ik ben opzoek naar zon dongle hoor graag of ie[…]